Winkelwagen
CRLAB Dé haarspa-behandeling voor een gezondere en betere hoofdhuid

De oplossing voor een gestresste/strakke hoofdhuid, hoofdhuid problemen en haarverlies

De CRLAB haarspa-behandeling van Cesare Ragazzi helpt tegen verschillende hoofdhuidproblemen, zoals een gestresste/strakke hoofhuid of haarverlies. Deze behandeling werkt bovenal medisch en preventief voor haar- en hoofdhuidproblemen.

CRLAB is een haarspa-behandeling waarbij er samen met de hoofdhuid-therapeut gewerkt wordt aan een gezondere en betere hoofdhuid. Door middel van lasertherapie, hydratatie en massages, wat heerlijk ontspannend aanvoelt, geven wij de hoofdhuid de kans om in goede conditie te komen en sterke haren te produceren. 

De CRLAB-behandeling helpt tegen een jeukende hoofdhuid, roos en psoriasis

Een jeukende hoofdhuid, roos en/of psoriasis kunnen natuurlijk enorm vervelend zijn. De haarspa helpt om deze problemen op te lossen.

Over de CRLAB Haarspabehandeling

Eerst kijken we door middel van een scan naar wat uw hoofdhuid nodig heeft. Daarna gaan wij aan de slag met uw behandeling.

Tijdens de CRLAB haarspabehandeling werken wij zo diep in op de huidlagen, dat dit zeer verzorgend werkt op uw haarwortels. Deze worden aanzienlijk sterker en dikker na een aantal behandelingen.

Fotodossier

Wij werken tijdens deze therapie met een microscoop waarmee we een fotodossier opbouwen. In dit fotodossier kunnen we uiteindelijk zien wat er gebeurd is met de hoofdhuid en uiteindelijk het belangrijkste doel: de haarverbetering.

Parabenen en SLES-vrij

Wanneer de hoofdhuid niet in de juiste conditie is, krijgt het haar niet de kans om volledig en goed te groeien. De behandelingen van Cesare Ragazzi zijn onder laboratoriumomstandigheden ontwikkeld door enkele van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van haarverlies en haarverbetering. De formule van CRLAB® combineert natuur en wetenschap. Zo zijn alle producten die we met deze behandeling gebruiken parabenen en SLES-vrij.

CRLAB Thuisbehandeling

Bekijk hier een uitleg over de CRLAB Thuisbehandeling. 

Waar kunt u terecht?

CRLAB wordt aangeboden bij de onderstaande vestigingen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

Aderans Hair Center Breda

Passage Zuidpoort 5-7 & 9
4811 NT Breda

Telefoon: +31 (0)76 521 98 96

E-mailadres: breda@aderanshaircenter.com 

Haar- & Huidinstituut Westland

Voorstraat 96
2685 EP Poeldijk

Telefoon: +31 (0)174 – 621 936
E-mailadres: info@haarenhuidinstituutwestland.nl

Binnenkort kunt ook terecht bij onze salon in Antwerpen: 

Aderans Hair Center Antwerpen

Museumstraat 11B
2000 Antwerpen, België

Telefoon: +32 (0)3 232 52 04

E-mailadres: Antwerpen@aderanshaircenter.com