Winkelwagen
Over ons Aderans Hair Center Antwerpen
 Total Hair Solutions

Total Hair Solutions

Aderans Hair Center Antwerpen biedt totaaloplossingen op het gebied van haaverlies en maakt deel uit van de Aderans Hair Center groep. Met 11 locaties verspreid over Nederland en België zijn we ruim vertegenwoordigd en voorloper op het gebied van haarwerken en haarproblemen.

De teamleden van Aderans Hair Center Antwerpen zijn opgeleid tot gecertificeerd haarwerker en zijn gespecialiseerd in het geven van CRLab behandelingen en het aanmeten van haarwerken, waaronder het exclusieve merk CNC.

U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning(in)! U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. Onze salon is uitgerust met aparte kamers voor ultieme privacy en u mag altijd iemand meenemen.

Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken hebben wij ambulante specialisten die bij u langs komen. Een bezoek van deze specialisten is onderdeel van onze service. Een bezoek is vrijblijvend en wij rekenen geen voorrijkosten. 

Ons Team Aderans Hair Center Antwerpen heeft meerdere teamleden met allen jarenlange ervaring op het gebied van haarwerken en haarverlies. We stellen ze hieronder aan u voor!
 Sienna – Haarwerkspecialist

Sienna – Haarwerkspecialist

Sienna zit sinds 2007 in het kappersvak en werkt vanaf 2018 als haarwerkspecialist bij Aderans Hair Center. Zij zet haar passie voor haartooien en mode graag in om jong en oud te de mooiste haaroplossing te bieden.

 Sabrina - Haarwerkspecialist

Sabrina - Haarwerkspecialist

Sabrina werkt al sinds 1991 met haarwerken en haartoevoegingen. Op haar eigen vorlijke en professionele wijze helpt zij u graag verder met de nieuwste technieken zodat u tevreden en mooi gekapt naar buiten gaat.

 Marie-Claire

Marie-Claire

Marie-Claire begon in 1997 met haarwerken en haartoevoegingen en werkt al sinds 2001 voor Aderans. De winkel in Mortsel, die nu onderdeel is geworden van Aderans Hair Center Antwerpen, was altijd haar stokpaardje. Door haar jarenlange toewijding heeft zij inmiddels een vast clienteel opgebouwd. Zij adviseert u graag bij het kiezen van de juiste haaroplossing. 

 Tania - Haarwerkspecialist

Tania - Haarwerkspecialist

Tania is al vanaf haar achtiende werkzaam in de haarwerkbranche. In 2014 sloot zij zich aan bij Aderans waar zij zich met veel passie inzet om klanten te adviseren bij de mooiste haaroplossing. Tania richt zich op maatwerkhaarwerken en voert reparaties uit en kan haren in uw haarwerk bijknopen. Als ambulante medewerker bezoekt zij u desgewenst in het ziekenuis of thuis indien u niet de mogelijkheid hebt om naar de salon te komen.